een uitvergroting van een geboortekaartje, met het kaartje en de bedrukte enveloppe
geboortekaartjes,  kaartjes,  uitvergrotingen

Geboortekaartje met Vleugels, Uitvergroting en Bedrukte Enveloppen

Voor dit sympathieke geboortekaartje mochten we een bijhorende serie bedrukte enveloppen maken. Het is een variatie op een van de kaartjes die ze hier op de site vonden. De toekomstige ouders had graag ook een uitvergroting van het geboortekaartje en dat maakt samen een hele leuke set, daarom zijn we blij om met jullie deze beelden te delen.

Er is veel mogelijk als je een aangepast kaartje laat maken en een bestelling naar je wensen wil samenstellen. Zoals altijd krijg je de linosnede waarmee je kaartje, je enveloppe, pin of uitvergroting gedrukt is, gratis mee naar huis. Zo is je kaartje gegarandeerd uniek. Lees verder om meer beelden te zien van dit geboortekaartje.

Ieder kaartje werd voorzien van een plooilijn die toelaat om het langwerpige 15,5 x 11 cm formaat in een standaard enveloppe te laten passen. Het is natuurlijk ook een leuke plaats om een verrassing te drukken op de achterkant.

geboortekaartje met plooi en bedrukte enveloppe, roze, paars met vogeltjesOok de enveloppen net als de kaartjes en de uitvergroting zijn manueel bedrukt, zo blijven we steeds trouw aan het unieke karakter van je bestelling.

een bedrukte enveloppe en een kaartje met een plooi, roze, paars met vogeltje