een Kerstkaart, een kaart met witte sneeuwvlokjes op een rode achtergrond voorzien van een opgespelde button met een pinguïn
Papierwaren - Attenties

Een Kerstwens

Maak je Kerstwens dit jaar uitzonderlijk!

LinoLino wenst iedereen een prachtige Kerst en een gelukkig Nieuwjaar. Originele kaartjes voor die speciale wensen tijdens het feest seizoen. Af en toe maken we deze ook op aanvraag. Dus als je dit jaar bij Kerst echt wil verrassen met een mooi kaartje of een kunstwerk laat het ons dan weten.


Met ondermeer deze Kerstkaartjes stonden we op De Markt van Morgen in Antwerpen. We maakten een collectie kerstkaartjes waar we best trots op zijn, ze gingen vlot van de hand op kerstmarktjes en zullen zeker terugkomen de komende jaren.

een Kerstkaart, een regen van sterretjes

een Kerstkaart, wit ijskristal op een helder blauwe achtergrond