Attenties

Warme attenties voor bijzondere momenten.

 • Attenties,  Papierwaren - Attenties

  Koestervogeltje

  Het Koestervogeltje kwam samen met het Berrefonds tot stand. Het Berrefonds wil een houvast zijn voor (groot)ouders, familie en vrienden op het moment dat hen het ondenkbare overkomt: het verlies van een kind. Een koestervogeltje draagt een krachtige en hartverwarmende boodschap met zich mee: Ik vlieg met je mee. Samen voor altijd, wij met ons twee.

 • Attenties,  Papierwaren - Attenties

  Handvol schatten

  Heerlijk als de kinderen op een wandeling aan zee enthousiast een handvol mooie schelpen komen tonen. En even later vinden ze toch nog eentje die nog iets meer bijzonder is dan de vorige. De schelpen in je jas herinneren je later aan het mooie moment samen. Deze hartverwarmende attentie past ook in je handpalm, net zoals een kinderhand die zonder nadenken naar de jouwe grijpt. Twee schelpjes zijn aan elkaar verbonden door kintsugi. Samen met een lieflijk tekstje zitten ze in een lederen envelopje, zodat dit een even verwonderlijke ontdekking mag zijn…

 • Attenties,  Papierwaren - Attenties

  Geluksvogeltje

  De boodschap: “Ik vlieg met je mee. Samen komt het goed. Wij met ons twee…” is hartverwarmend. Het handgedrukt kaartje zit samen met een geluksvogeltje uit leder in een mooi gouden doosje. Een attentie die troost kan bieden bij een geliefde die het even kan gebruiken… De vogeltjes worden uit lederrestjes gemaakt, en hebben aldus steeds een ander kleurtje.

 • Attenties,  Papierwaren - Attenties

  Note – boekje

  Waar naartoe met al die proefdrukken en drukoverschotten? Ze hebben hun bestemming gevonden. Ik maak er nu A6 note – boekjes van. Ik naai via de koptische binding verschillende druksels samen met lege papiertjes. Zo kan het boekje echt gebruikt worden. Om uit je handtas te halen en indrukken op te schrijven, of als fotoboekje of tekenboekje voor de kinderen,… Een goede bestemming krijgt het zeker 🙂 En af en toe kom je tijdens het vullen ervan een linodruk, haiku of afbeelding tegen.